خرید سنسور های التراسونیک AECO
شما می توانید برای خرید هر کدام از سنسور های التراسونیک AECO زیر با متخصصین ما در مزینان صنعت تماس گرفته و با استعلام قیمت آن ها، اقدام به خرید کنید.
سنسور های التراسونیک AECO
سبک زندگی انسان در مقایسه با گذشته دچار تحولات زیادی شده است. این امر باعث پیدایش انواع لوازم الکتریکی و برقی جهت تامین آسایش و راحتی حال افراد شده است. اصولا هر کسی در هر جایی امکان استفاده از این لوازم را دارد، با توجه به پیشرفت روز افزون صنعت تولید لوازم برقی، انواع مختلفی با متدهای روز دنیا تولید می شوند که هر کدامشان مزایای خاص خود را دارند. در زمینه صنعت عناصر زیادی مورد استفاده قرار می گیرند که یکی از آنها سنسور های التراسونیک AECO می باشد.
این روزها اکثر کارهای بشر به وسیله دستگاه های الکترونیکی انجام می شود و وجود آن زندگی را برای بشر راحت کرده است. همچنین کاربرد سنسورهای مختلف در انواع دستگاه های الکترونیکی موجب شده تا کار سنجش پارامترها با دقت بیشتری صورت گیرد. سنسور های التراسونیک AECO از جمله این سنسورها می باشد که جهت سنجیدن فاصله بین دو یا چند جسم به کار می روند. این نوع سنسورها در مکان های متفاوتی استفاده می شوند. وجود آب یا رسوبات بر روی سنسور های التراسونیک عملکرد آن را مختل می کند اما گرد و خاک روی فعالیت آن تاثیری ندارد. این محصولات AECO نیز مثل سنسورهای نوری در شکل های مختلفی تولید می شود.
سنسور
سنسور یا همان حسگر کمیت هایی مثل فشار، دما، گرما و… را به آنالوگ یا دیجیتال مبدل می کند. سنسورها در دستگاه های سنجش گوناگونی کاربرد دارند. همچنین این سنسورها شبکه نظارت را از شرایط اجزای سیستم آگاه نموده و در عملکرد دستگاه تغییراتی به وجود می آورد. سنسورها بر حسب ساخت و کاربرد خود دارای انواع مختلفی هستند.
سنسورهای تماسی:
از این سنسور برای اندازه گیری دمای اطراف استفاده می شود، و این گونه گرمای میان سنسور و محیط اطراف آن متعادل و اندازه گیری می شود. سیستم فشاری نمونه ای از این مدل سنسور می باشد.
سنسورهای مجاورتی:
سیستم هایی چون نوری، گرمایی و… این نوع از سنسورها در صورت بروز هرگونه مشکل مانند یک هشدار دهنده عمل می کنند. مزیت های این نوع سنسور شامل: احتیاج نداشتن به فشار، عمر طولانی، بالا بودن سرعت قطع و وصل، قابلیت کاربرد در هر محیط و شرایطی و عدم نیاز به پس زمینه می باشد.
خروجی های سنسور شامل ۵ دسته متفاوت است که می توان به این موارد اشاره کرد:
- سنسورهایی که قابلیت قطع و وصل شدن دارند مثل فشار
- سنسورهایی که فرکانس خروجی آنها جهشی است مانند سیستم چرخش و طول
- سنسورهایی که آنالوگ هستند اما بخش تقویتی و تبدیلی ندارند، به دلیل ضعیف بودن مستقیما در سیستم کنترل مورد استفاده قرار نمی گیرند
- سنسورهایی که از نوع آنالوگ بوده و مستقیما به دستگاه متصل می شوند.
- سنسورهایی که فرکانس خروجی شان با استاندارد های صنعتی برابر است.
سنسورها با توجه به کارکردشان شامل: سنسورهای گرمایی، سنسورهای خازن دار، سنسورهای نور، سنسورهای جریان دار و… هستند. بعلاوه سنسورها با داشتن عملکردهای گوناگون در سنجیدن دما نیز کاربرد دارند.
کاربرد سنسورها:
امروزه یکی از عناصر مهم در صنایع می باشد و دارای کاربرد های متنوعی است که عبارتند از: شمردن تولید مانند سنسور های القایی AECO و خازن دار، نظارت بر جریان پارچه مثل سنسور نوری، تنظیم سطوح خازن دار مانند خازنی، اطلاع دادن پاره شدن ورق مثل نوری، تنظیم نابرابری پارچه مانند خازنی و نوری، کنترل رفت و آمد مثل سنسور نوری، سنجش سرعت مانند القایی، اندازه گرفتن فاصله بین قطعات مانند سنسور القایی.
به طور کلی سنسور در قسمت های مختلفی چون ساختمان، صنعت، لوازم منزل و… کارایی دارند. در بخش ساختمان در شوفاژ خانه، تنظیم دما، در فن کویل، هواساز و … و دربخش صنعت نیز در گلخانه، کوره ها، دیگ بخار و… استفاده می شود، همچنین در لوازم منزل مانند سماور برقی، آبگرمکن، لباسشویی و دیگر لوازم کاربرد دارد.
انواع سنسور های التراسونیک AECO
معمولا سنسورها دارای انواع مختلفی هستند که سنسور های التراسونیک نیز از این قاعده مستثنی نیست. این سنسورها شامل انواعی چون دبل شیت، برچسب گذاری، با خروجی آنالوگ ، لبه و با اتصال lo می باشد.
- سنسور التراسونیک دبل شیت: عملکرد این سنسور به گونه ای است که از اتصال فیلم یا ورق های ظریف فلزی پیشگیری می کند.
- سنسور برچسب گذاری: مانند سنسورهای دو ورقه عمل می کند. برای مطمئن شدن از وجود برچسب روی محافظ به کار می رود.
- سنسور با خروجی آنالوگ: دقت سنجیدن آن ۲۵ تا ۳۶ میلی متر بوده، خروجی و جریان نیز بر همین اساس سنجیده می شود. ولتاژ آن ۰ تا ۱۰ ولت و سنسور آن ۴ تا ۲۰ میلی آمپر می باشد.
- سنسور با اتصال lo : این سنسور قابلیت اتصال به یک سیستم کنترل را دارد، و از این طریق فاصله اس که سنجیده شده را به طور خودکار به سیستم کنترل می فرستد.
- سنسور لبه: اینگونه از سنسور چنگال مانند می باشد و طبق جهت لبه، سیگنال آنالوگ با مشخصات مختص به خود طراحی می کند.
کاربرد سنسور های التراسونیک AECO
سنسور های التراسونیک AECO در صنعت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. دلیل آن هم عدم حساسیت سنسور به ظاهر و رنگ اشیاء و فعالیت با امواج بالا می باشد. برخی از موارد استفاده این سنسور بدین شرح می باشد:
جهت تشخیص وجود روزنه روی سطح کالاهای گوناگون ، یکپارچه کردن مواد ذوب شده، کاربرد در دستگاه فشار خون، دستور ضربه زدن در دریل ها، نظارت بر چرخش موتورهای صنعتی، مشخص کردن مقدار سوخت مصرفی در مخزن هواپیما، کاربرد در دزدگیر ماشین، استفاده در حوزه هواشناسی و مسابقه های ورزشی چون دو میدانی.
عملکرد سنسور های التراسونیک AECO
التراسونیک یا همان مافوق صوت امواج مکانیکی بوده که امواج آن فراتر از شنوایی انسان می باشد. این سنسور یک فرستنده و یک گیرنده دارد که زمان برخورد با موانع ، انعکاس یافته و دوباره به سنسور منتقل می شود. این امر نشان دهنده نحوه کار سنسور است. البته هر جسمی یا موادی با توجه کیفیت منحصر به فرد، این امواج را از خود رد و کمی از آن را منعکس می نماید. معمولا عملکرد آنها به شکل جهشی است.
مشخصات سنسور های التراسونیک AECO
این نوع سنسورها در مدل های متفاوتی وجود دارند که بدنه آنها از جنس پلاستیک و داری سیم بندی چهار طرفه می باشند. معمولا سیگنال خروجی آنها آنالوگ و بین ۰ تا ۱۰ ولت است . همچنین مدل سنجش سنسورهای اولتراسونیک یک طرفه و با فاصله تشخیص ۸ متر می باشد.
مزایای سنسور های التراسونیک AECO
- زود پاسخ دادن
- قابل استفاده در طولانی مدت
- بزرگتر بودن در مقایسه با سایر سنسورها
- قابلیت کاربرد در هر شرایطی
- حساس نبودن به تاریکی و نور
- قیمت مناسب
- در صورت عدم تماس با جسمی
- دچار خوردگی نمی شود، دارای دقت و سرعت زیاد
- نگهداری و تعمیر آن هزینه بر نیست
- بهترین روش سنجش فاصله و نمایان کردن اشیاء
- نصب آسان بر روی مخازن خالی و دارای مایع
- دارای تنظیمات ساده
- عدم تاثیر پذیری از فشار و تغییر آن زمان سنجش
معایب سنسور های التراسونیک AECO
- تشخیص ندادن اجسام نزدیک و کوچک
- تشخیص بر اساس طول موج
- عدم تعادل در فشار مخزن
- عدم اندازه گیری صحیح در صورت وجود مانع
- تاثیر بخار یا دما بر سرعت سنسور
- پرهیز از کف و بخار زمان به کار بردن سنسور
فاکتورهای مهم زمان انتخاب سنسور های التراسونیک
از آنجایی که سنسورهای گوناگونی در بازار موجود است، باید هنگام انتخاب آن به نکاتی توجه کرد که عبارتند از: دقیق بودن آن، دمای مورد نیاز، فاصله سنجیدن، طول امواج، روش راه اندازی، موانع و پس زمینه سنسور.
دسته بندی سنسور های التراسونیک بدین شیوه است: از روی فرکانس، بر اساس قطر و تعداد پک ها.
- فرکانس کاری: شامل دو دسته فرکانس بالا و پایین می باشد. فرکانس پایین برای فاصله و سنجش موانع کاربرد دارد، اما فرکانس بالا در پزشکی مانند سونوگرافی به کار می رود.
- با توجه به قطر: سنسورهایی که فرکانس آنها کم می باشد، براساس قطر خود به چند طبقه متفاوت تقسیم می شوند.
- تعداد پک ها: معمولا سنسورها یک تا دو پک دارند.
فاکتورهای مهم زمان انتخاب سنسور های التراسونیک
سنسورها دارای انواع مختلفی هستند که باید زمان خرید به موارد زیادی دقت نمود تا خریدی مطمئن داشت. این نکات بدین شرح می باشند:
- توجه به حجم ، نوع خروجی و مدل
- در نظر گرفتن شکل آنها زیرا در اشکالی مثل استوانه ای، تخت و… البته شکل آن بسته به سیستمی که قرار است سنسور روی آن قرار گیرد فرق دارد.
- توجه به سطح اندازه گیری سنسور، در صورت پایین بودن سنسور سطح آن نیز کمتر است.
- خروجی آن، چرا که این سنسور دارای خروجی آنالوگ و نقطه سوئیچ است.
سخن پایانی
این روزها از سنسورها استفاده های زیادی می شود. وجود آن ها موجب بهبود کارایی سیستم های الکتریکی و سایر دستگاه ها شده است، به خاطر مطلوب بودن نتیجه حاصل شده همه ساله تحقیقات زیادی درباره سنسور های التراسونیک AECO صورت می گیرد. شما می توانید با توجه به نیاز خود با کیفیت ترین سنسور التراسونیک AECO را تهیه نمایید برای این کار می توانید از کارشناسان مربوطه در این زمینه کمک بگیرید.